TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Мультимейкер Sogo SAN-SS-1866

Код скопійований Код: В-8079
0.0 з 5.0
Тип

Мультимейкер

Потужність

750 Вт

Покриття пластин

Антипригарне

Пластини для приготування

Гриля
Сендвічів
Товстих вафель

Індикатор нагріву

Є

Індикатор готовності

Є

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Простий у використанні

Гриль-гриль Sogo SAN-SS-1866 допоможе вам готувати простіше та цікавіше. Дуже зручно і практично швидко і легко готувати смачні вафлі і закуски. Завдяки компактному та багатофункціональному дизайну ви заощадите простір на кухні, використовуючи один прилад для кількох функцій. Багатофункціональна сендвічниця 3 в 1 стане незамінним помічником на Вашій кухні.

Антипригарні пластини 

Сендвічниця-гриль Sogo SAN-SS-1866 3 в 1 має змінні антипригарні пластини, призначені для ідеального приготування їжі. Вони дуже практичні як при приготуванні їжі, так і при прибиранні. Його збирання та розбирання дуже прості, щоб полегшити його заміну та очищення. Крім того, вони рівномірно розподіляють тепло і завдяки антипригарному покриттю їжа не прилипає, що дозволить готувати з меншою кількістю жиру та олії.

Деталі для вашої безпеки

Завдяки індикаторам увімкнення/вимкнення та контролю оптимальної температури, які допоможуть вам ідеально приготувати їжу, ця сендвічниця для вафель також є надзвичайно безпечною завдяки ключу для блокування та холодній ручці, яка не нагрівається під час приготування. Таким чином, він захищає ваші руки від тепла, що виділяється пластинами пристрою. Завдяки запобіжному замку його можна розмістити у вертикальному положенні, щоб він займав менше місця та не заважав під час зберігання.

Практичний, швидкий і довговічний.

Його потужність 750 Вт забезпечує швидке та ефективне приготування їжі. Це означає, що вам не доведеться довго чекати, коли у вас з’явиться апетит. Пластини випромінюють рівномірний нагрів, щоб їжа готувалася з обох сторін. Ви також можете готувати овочі, м'ясо, коржі та сири без ризику прилипання, оскільки внутрішня поверхня антипригарна завдяки тефлоновому покриттю. Сам прилад виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі, що робить його міцним і довговічним.

Легко чистити

Сендвічниця Sogo SAN-SS-1866 3 в 1 розроблена з антипригарними пластинами, які можна легко очистити після використання або помістити безпосередньо в посудомийну машину. Таким чином, процес очищення скорочується до декількох хвилин, і ви можете легко мити пластини відразу після використання. Це допоможе вафлям і закускам, які ви приготуєте, не вбирати сторонні запахи чи смаки.

Для будь-якої кухні

Сендвіч-гриль Sogo SAN-SS-1866 grill має привабливий вигляд, який доповнить будь-який інтер'єр. Після використання пристрій можна зручно зберігати, а кабель можна вставити в спеціальний відсік для зберігання. Довгий кабель, тому вам не складе труднощів знайти відповідне місце та розетку для приготування сендвічів, м’яса чи вафель.
 

Переглянутi товари

Please, enter a valid value