TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Гриль Delonghi CGH 1020D

Код скопійований Код: 38538
0.0 з 5.0
Тип

Контактний (Прижимний)

Потужності, Вт

2000

Розміри робочої поверхні

23 x 37 см

Робоча поверхня

Рифлена

Тип керування

Електронне

Матеріал поверхні смаження

Антипригарне

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Надійний помічник на кухні

Гриль Delonghi CGH 1020D швидко приготує смачні і соковиті страви: рибу та овочі на грилі, стейки і апетитні бургери. Крім приготування електрогриль можна використовувати для швидкого розігріву вже готових страв. Гриль дозволить вам скоротити кількість масла і жиру і готувати корисну їжу: дві пари пластин в комплекті покриті антипригарним шаром.

Фото 1 Delonghi CGH 1020D

 

Три режими

Delonghi CGH 1020D має три робочі режими. У режимі барбекю можна приготувати дивовижні овочі з реберцями. Режим гриля дозволить обсмажити м'ясо за смаком. У режимі печі ви зможете готувати піцу і паніні. Не чекайте гарної погоди, з Delonghi ви зможете влаштовувати пікніки в будь-який час прямо на вашій кухні.

Фото 2 Delonghi CGH 1020D

Управління

Електрогриль Delonghi CGH 1020D управляється поворотними важелями, винесеними на фронтальну панель. Два важеля регулюють температуру кожної пластини окремо. Це допоможе вам отримати блюдо, просмажене знизу і ніжне зверху, або навпаки, додати температуру верхній пластині, щоб піца покрилася апетитною скоринкою.

Фото 3 Delonghi CGH 1020D

 

Дві пари пластин

Дві пари пластин в комплекті покриті антипригарним шаром. Рифлені пластини призначені для приготування м'яса і овочів. Пластини з рівною поверхнею використовуються для розігріву готових страв або для приготування бутербродів і бургерів, панкейків, яєчні і ін. Знімні пластини легко змінюються, їх можна мити в посудомийній машині.

Фото 4 Delonghi CGH 1020D

Таймер виключення

Зручний таймер допоможе вам не зіпсувати страву. Встановіть потрібний час, і по його закінченні таймер відключить гриль, щоб ви насолоджувалися ідеально приготовленим ніжним стейком або соковитими овочами.

Фото 5 Delonghi CGH 1020D

 

Дисплей

Вся інформація про роботу Delonghi CGH 1020D виводиться на зручний дисплей з інтуїтивно зрозумілим позначенням процесів.

Фото 6 Delonghi CGH 1020D

Please, enter a valid value

tehnopass