TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Кавомашина Delonghi Magnifica S ECAM 22.140.B

Код скопійований Код: 43811
0.0 з 5.0
Тип

Кавомашина

Тип кави

Зерновий
Мелений

Керування

Кнопкове

Тиск пари

15 барів

Приготування капучино

Ручне

Додаткові функції кавомашини

Регулювання температури
Регулювання міцності кави
Регулювання жорсткості води
Регульована висота дозатора / підставки
Підігрівання чашок
Підігрівання кавника
Попереднє змочування
Енергоощадний режим
Автоматичне промивання пристрою
Автовимикання
Індикація готовності до роботи

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Насолода від кожного ковтка

Кавомашина Delonghi ECAM 22.110 зробить кожен ваш ранок яскравим і багатообіцяючим. Ви зможете одним натисканням на кнопку приготувати одну або дві порції смачної ароматної кави. Ручний капучинатор зіб'є ніжну молочну пінку перевіреним способом. Компактний формфактор допоможе розмістити машину навіть в невеликій кухні. Якісне виконання і висока функціональність Delonghi допоможуть вам отримати заряд бадьорості і гарного настрою на весь день.

Фото 1 Delonghi ECAM 22.110.B

Мелена або зернова

Кавомашина Delonghi готує насичений напій, використовуючи каву в зернах або мелену каву на вибір. Для помелу зерен кави в машині використовується вбудована кавомолка з високоміцними жорнами, які подрібнюють зерна, не перегріваючи їх. 13 ступенів помелу дозволяють добитися ідеальної екстракції аромату і смаку в залежності від ваших особистих переваг.

Фото 2 Delonghi ECAM 22.110.B

Просте управління

Кавомашина Delonghi ECAM 22.110 управляється за допомогою винесених на фронтальну панель кнопок і зручного поворотного важеля. Вибирайте порцію і міцність напою і готуйте каву одним натисканням на кнопку.

Фото 3 Delonghi ECAM 22.110.B

Просте обслуговування

Догляд за машиною відрізняється простотою: потрібно лише заповнювати резервуар для води і періодично очищати контейнер для використаної кави. Про необхідність проведення будь-якої процедури вас повідомить відповідний індикатор на панелі. Функція автоматичної декальцінаціі видаляє накип і наліт з внутрішніх поверхонь і допомагає підтримувати машину в робочому стані.

Фото 4 Delonghi ECAM 22.110.B

Ніжна молочна піна

Вбудований класичний ручний капучинатор змішує пару з молоком до утворення густої молочної піни. Таким чином ви зможете приготувати кавовий напій з ніжною і повітряною молочною піною, як це роблять професійні бариста.

Фото 5 Delonghi ECAM 22.110.B

Кава на ваш смак

Вибирайте одинарну або подвійну порцію напою, встановлюйте міцність за смаком і насолоджуйтеся ароматною кавою, приготованою на ваш смак.

Фото 6 Delonghi ECAM 22.110.B

Please, enter a valid value

tehnopass