TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Пральна машина Ardesto WMS-6115W

Код скопійований Код: 98813
0.0 з 5.0
Тип завантаження

З фронтальним завантаженням

Максимальне завантаження білизни

6 кг

Максимальна швидкість віджимання

1000 об/хв

Тип двигуна

Колекторний

Клас енергоспоживання

А++

Діапазон глибин, см

45

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Компактна у встановленні

Виробник подбав про комфортне встановлення пристрою, тому зробив Ardesto WMS-6115W BLACK MARS компактною і відносно невеликою. Її глибина становить всього 48 см. При цьому завантажити білизну можна на 6 кг, чого цілком достатньо на середні побутові потреби. Легкість встановлення в нішу або в проміжку між іншою технікою буде відмінно оцінена в квартирах з невеликими кімнатами.

Зручне керування

Система керування пральною машиною має механіко-електронну основу. Інтерфейс зрозумілий і вивчити його не складе ніяких труднощів. Великий дисплей виводить температурні показники, швидкість віджиму і інші важливі моменти в комфортному для візуального сприйняття вигляді.

Висока енергоефективність

Пральна машина Ardesto WMS-6115W BLACK MARS відноситься до техніки класу А ++. Економічна модель сприяє меншій оплаті за електрику, тому що споживає вона його на 20 % менше, ніж минулі покоління пральних машин. Річне споживання енергії дорівнює 173 кВт/год.

Безліч режимів

У цьому пристрої є все для будь-якого типу тканин. Правильно відрегульовані режими дозволяють без побоювання прати навіть найчутливіші до деформації речі, які не переживаючи про їх збереження. Збалансований вплив температури, специфічна поверхня барабану і його руху сприяють якісному очищенню будь-якої виду білизни.

Функції очищення

Окремо варто звернути увагу на те, як доглядати за машиною вже після прання. Застосовуючи слаботемпературні режими, ви можете помітити, як в машині утворюється неприємний запах. Це свідчить про утворення бактерій. Їх усувають функції очищення барабану і стерилізації, які беруть за основу високу температуру.

Please, enter a valid value

tehnopass