TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Пральна машина Indesit BTW D61053

Код скопійований Код: 45929
0.0 з 5.0
Тип завантаження

З вертикальним завантаженням

Максимальне завантаження білизни

6 кг

Максимальна швидкість віджимання

1000 об/хв

Тип двигуна

Колекторний

Клас енергоспоживання

А+++

Діапазон глибин, см

60

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

5 РОКІВ ГАРАНТІЇ НА МОТОР

Зареєструйте Ваш продукт протягом 60 днів від дати його покупки, щоб збільшити обслуговування на двигун (в пральних / сушильних машинах) до 5 років (включаючи термін основної гарантії). У разі відмови двигуна, після закінчення строку дії основної гарантії, Вам його буде безкоштовно надано для заміни, за умови виклику фахівця з авторизованого сервісного центру Indesit (виклик, діагностика та робота сплачуються окремо). Ця пропозиція дійсна при дотриманні описаних умов. Уважно прочитайте інформаційні матеріали, які розміщені всередині продукту або відвідайте 

Функція Turn&Wash

За допомогою цієї функції можна запустити цикл прання, навіть коли пральна машина вимкнена, без необхідності включати пральну машину за допомогою кнопки вкл./вимикн. Тільки натиснувши одну кнопку Turn&Wash Ви зможемо випрати білизну при температурі 30°C, максимальної швидкості 1000 об/хв., Максимальному завантаженні 4 кг білизна з бавовни або синтетики, всього за 45 хвилин. Це дозволяє. за потреби. прати білизну кожен день.

Опція Попереднє прання

Видаляє найстійкіші забруднення. Ідеально підходить для видалення стійких плям або сильно забрудненого одягу.

Швидкі цикли прання RapidWash

Пральна машина пропонує набір з 5 циклів прання, які ви обов'язково будете використовувати в повсякденній експлуатації. Вони ефективно перуть білизну менш ніж за 59 хвилин. Просто виберіть одну з цих програм, розроблених для різних типів тканини: вовна, тонка білизна, кольорова білизна, бавовна або синтетика та отримаєте неперевершений результат.

Water Balance Plus

Water Balance Plus - це опція, спеціально розроблена для зниження споживання енергії, води та часу. З менш завантаженою пральною машиною ви можете заощадити до 70% води і 50% енергії, в той час як сам цикл буде на 35% швидше.

Опція Інтенсивне прання

Підвищена ефективність видалення плям. Цю опцію слід використовувати при використанні активних кисневих средств для виведення плям і відбілювачів. Це оптимізує ефективність використовуваного кошти, щоб поліпшити якість прання і підвищити ефективність видалення плям.

Опція Енергозбереження

Для тих, хто піклується про навколишнє середовище з хорошими результатами прання. Ця функція економить енергію, не нагріваючи воду, що використовується для прання, що є перевагою як для навколишнього середовища, так і для внутрішнього бюджету (нижчі рахунки за електроенергію). Рідкий миючий засіб і спеціальний алгоритм рухів барабана, гарантують чудовий кінцевий результат.

Відкладений старт

Якщо вам потрібно випрати білизну перед поверненням додому з роботи або покупок, пральна машина дозволяє легко відкласти старт на 1-24 години.

Натиснути і відкрити

Новий ергономічний дизайн ще більше спрощує відкриття пральної машини з вертикальним завантаженням. Завдяки новій ручці з технологією Push & Open ви можете легко відкрити пральну машину, навіть коли ваші руки зайняті. Просто натисніть на неї одним пальцем або навіть ліктем, і пральна машина відкриється.

Чудова енергоефективність

Завдяки класу енергоспоживання A+++ пральна машина Indesit забезпечує ідеальні результати, але при цьому знижує споживання енергії.

Please, enter a valid value

tehnopass