TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Соковитискач шнековий Ardesto JEG-1330S

Код скопійований Код: 86290
0.0 з 5.0
Тип

Шнекова

Потужність, Вт

200

Кількість швидкостей

1

Об'єм резервуара для макухи, л

0.6

Матеріал корпуса

Метал
Пластик

Керування

Механічне

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Шнековий вид

Соковижималка Ardesto JEG-1330S - це шнековий пристрій, призначений для продуктивного віджиму продуктів різної твердості. Вона відмінно справляється з їжею, що містить великий відсоток крохмалю, горіхами. Застосувавши технологію низькоскоросного віджиму в парі з достатньою потужністю, виробник зумів забезпечити приладу всі умови для якісної обробки будь-якого інгредієнта.

Стильна зовнішність

Зовнішня частина не залишилася без уваги - творці скрупульозно продумали всі деталі, щоб зробити машину ергономічною і стильною. Для корпусу застосували полікарбонат і нержавіючу сталь. Обидва матеріали мають чудову міцність і зносостійкість, а також гарні по фактурі. Чорний і сталевий кольори гармонійно перегукуються в інтер'єрі сучасної мінімалістичної кухні.

Реверсивний хід

У пристрої передбачений зворотний хід механізму. За рахунок такої можливості ви можете очистити конструкцію від шматочків макухи, які можуть ускладнювати відділення соку. Включивши реверс, машина звільняється від непотрібного, що зробити вручну досить складно і, більш того - небезпечно.

Захисні механізми

Соковижималка Ardesto JEG-1330S має низку захисних механізмів, які оберігають її від поломок, а вас - від травм. Один з таких інструментів захищає техніку від перегріву, відключаючи її при перших ознаках аварійного стану. Другий являє собою захисний ланцюжок включення: якщо якась деталь не на своєму місці, то механізм не включиться.

Функція "Крапля-стоп"

Грамотно продумавши всі деталі, виробник не обійшов стороною і такий момент, як акуратна подача соку. За рахунок опції "Крапля-стоп" робоче місце і сам корпус соковижималки залишаються чистими, тому що краплі моментально перестають подаватися, як тільки прибирають резервуар.

Please, enter a valid value

tehnopass