TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Сумка для ноутбука Trust 14" Sydney Slim ECO (24394)

Код скопійований Код: 124827
0.0 з 5.0
Вид

Сумка

Діагональ ноутбука

14"

Матеріал

Поліестер

Колір

Чорний

Спосіб закриття

Змійка

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Convenient Подорожі Design

Сумка для ноутбука Sydney, спеціально розроблена для ноутбуків розміром до 14 дюймів (24 x 35 см), поєднує в собі зручність, міцність і безпеку. Розумне рішення для професіоналів і студентів, які хочуть зберегти свій портативний комп’ютер та інші цінні речі в безпеці під час комфортної подорожі.

Multiple Secured Compartments

Конструкція з верхнім завантаженням забезпечує легкий доступ до ноутбука та робочих документів. Основне відділення для ноутбука пропонує м’який захист, щоб запобігти ударам і подряпинам, тоді як три окремі відділення можна закрити блискавкою, щоб безпечно зберігати аксесуари. Сумка оснащена міцними металевими петлями, гачками та блискавками, а її гумові ніжки захищають основу від подряпин.

 

Екологічно чистий Materials

Сумка для ноутбука Sydney має «зелений» дизайн; він виготовлений з екологічно чистих матеріалів. Для виготовлення цієї сумки було перероблено 10 ПЕТ-пляшок.

Подорожі в Comfort

Залишайтеся комфортними під час ділових поїздок або поїздок на роботу; Sydney можна носити за ручку або за допомогою знімного та регульованого плечового ременя для додаткового комфорту. Ви також можете встановити сумку на ручну поклажу/візок за допомогою ремінця для візка на спині

Please, enter a valid value

tehnopass