TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Тример Braun Series X XT 5100

Код скопійований Код: 48102
0.0 з 5.0
Призначення

Для бороди та вусів
Для голови
Для тіла

Максимальна довжина стрижки, мм

5

Мінімальна довжина стрижки, мм

0.1

Тип встановлення довжини

Знімні насадки

Насадки

Насадка гребень 1,2,3,5 мм для лица
Насадка гребень 0 мм для тела

Живлення

Акумулятор

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Універсальний тример

Як правило, тример купується як додатковий і допоміжний інструмент у пару до класичної бритви. Однак, з покупкою тримера Braun XT 5100, ви стаєте власником і тримера, і повноцінної бритви, поєднаних в одному пристрої. Тим не менш, саме функції тример для нього є основними.

Універсальний тример

Безпечне гоління

Завдяки наявності фірмової технології SkinGuard (спеціальний захисний гребінь) забезпечується надійний захист шкіри від мікротравм. Це особливо актуально під час догляду за делікатними чутливими зонами.

Безпечне гоління

Вологий та сухий метод

Прилад пристосований як для вологого, так і сухого способу гоління, не вимагаючи додаткового налаштування. Таким чином, кожен може використати відповідний спосіб догляду за особою з урахуванням власного порога чутливості. Допускається зволоження як косметологічними засобами (лосьйони, гелі, креми), і звичайної проточної водою.

Вологий та сухий метод

Ефективне гоління

Технології якісного гоління, це відразу 4 леза з 2-ма бічними тримерами і 2-ма центральними зонами. Леза здійснюють 450 рухів за хвилину, забезпечуючи ідеальну якість видалення щетини з першого ж проходу верстата.

Ефективне гоління

Комплектація та автономність

Прилад поставляється з чотирма гребнями для обличчя (1,2,3,5 мм), одним гребнем для тіла (0 мм), захисною кришкою та з універсальним зарядним пристроєм, який автоматично адаптується до європейського або американського стандарту електроживлення. Час роботи від акумулятора – 45 хвилин при повній зарядці за 10 годин.

Комплектація та автономність

Please, enter a valid value

tehnopass