TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Тример Zelmer ZNT 0300

Код скопійований Код: 210226
0.0 з 5.0
Призначення

Для брів
Для вух
Для носа
Для бороди та вусів

Тип встановлення довжини

Знімні насадки

Живлення

Батарейки

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Стильний тример

Компактний прилад для чоловіків Zelmer ZNT0300 допоможе утримувати в порядку вашу зачіску, бороду і вуса. Мінімалістичний дизайн відмінно вкладається в концепцію активного способу життя. Тример просто створений для тих, хто не тільки стежить за собою, але і готовий робити це навіть в поїздках або відрядженнях. Якщо ваше життя немислиме без руху, але ви хочете завжди мати ефектний і охайний зовнішній вигляд, то при своїй доступній ціні дана модель стане оптимальним вибором.

Крутий дизайн

Мініатюрний корпус тримера Zelmer ZNT0300 зроблений таким чином, щоб зручно лягати в руку будь-якого розміру. Кругла форма корпусу зручна в роботі, не втомлює при регулярному використанні. А якісна полірована поверхня корпусу з металевим ефектом хоч і зроблена з пластику, але виробляє дороге відчуття. Доступні кілька варіантів кольору, щоб ви могли вибрати свій індивідуальний стиль.

Особливості моделі

Тример Zelmer ZNT0300 працює від пари пальчикових батарейок формату АА. Це означає, що в будь-якій точці світу ви легко зможете поміняти батарейки на нові. Адже в супермаркеті і на заправці, на ринку або в кіоску завжди є вибір таких елементів. На відміну від акумулятора, який потрібно регулярно заряджати, ви від такої проблеми позбавлені. Втім, ви цілком можете використовувати пальчикові акумулятори, якщо вам так зручніше.

Насадки в комплекті

Тример Zelmer ZNT0300 поставляється з набором найбільш затребуваних насадок. Основна його функція-підрівнювати контури і підстригати вуса і бороду. З цим завданням малюк легко справляється. Окремо є насадка для брів, а також кругла насадка для вух і носа. Ви будете у всеозброєнні, як справжній джентльмен!

Please, enter a valid value

tehnopass